Over ons bedrijf
Rosé kalfsvlees
Ons assortiment
Onze vleespakketten
Bereiding
Bestellen

Ons assortiment 

1 kalfsbraadvlees: is iets meer doorregen vlees dat uit de nek komt. Kruiden naar smaak. Aan beide kanten even braden en daarna anderhalf uur laten stoven.

 

2 kalfsworst: is 100 % kalfsvlees. Het vlees is heerlijk gekruid.

 

3 kalfs sukadelapjes: stuk vlees uit de schouder of uit de achterbil. De pees die door het vlees loopt zorgt voor de kenmerkende sukadesmaak. Kruiden naar smaak. Bakken: 4 min. aan elke zijde. Daarna 2 uur laten sudderen.

4 kalfsgehakt: is 100% kalfsvlees. Kruiden naar smaak toevoegen.

 

5 kalfspoulet: ca. 250 gr kleine stukjes vlees. Ideaal om te stoven voor hachee of om soep van te maken. Stoven / trekken 2-2.5 uur.

6 kalfsrosbief: een prachtig mager stuk vlees. Bij voorkeur wordt het vlees rosé geserveerd. Kruiden naar smaak. Houd een kerntemp. aan van 50-55 graden. Bakken 30-40 min.

7 kalfsschenkel: is een stuk vlees met een bot erin. Je kunt er bouillon van trekken voor een soep. Of de aardappels in de bouillon  koken voor een stamppot. Het vlees later aan kleine stukjes erdoor stampen. 1,5 uur laten trekken.

8 ribeye: is een mals stuk vlees van de ribben, kruiden naar smaak. Even aanbraden dan 1 – 1.5 uur laten stoven.

9 kalfsoester/biefstuk: dit stukje mals vlees komt van de bovenbil, bevat weinig of geen bindweefsel en is zeer fijn van draad. Haal het vlees 1 uur voor het bereiden uit de koelkast en laat hem op kamertemp. komen. Strooi er de kruiden erover.  In een hete pan met boter of olijfolie 3 min. aan beide kanten bakken, dan nog 3 min. op lager vuur braden.

 

10 kalfshaas: is een mals stuk vlees, omdat het weinig bindweefsel bevat. Kruiden naar smaak 3 tot 4 minuten bakken.

 

11 kalfslende: komt van de rug. De botten zijn verwijderd. 20 minuten bakken.

 

12 kalfsentrecote: is een mals stukje vlees. Kruiden naar smaak Even aan beide kanten aanbraden 10 tot 20 minuten. Dan nog even 10 min. laten nagaren.

13 Pittige hamburgers: 100% kalfsgehakt met pittige kruiden. Even 4 tot 6 minuten om en om braden. Ook lekker op de bbq.

14 kalfsriblap: dit is een iets minder mals stukje vlees. Kruiden naar smaak Moet daarom ca.1,5 uur braden. De vet randjes zorgen voor een lekkere smaak.